Skip to content

About Us

Jeffrey

Vanaf ik me kan herinneren als klein ventje ben ik altijd fanatiek met sporten bezig geweest! Hierbij heb ik altijd plezier en mezelf uitdagen gecombineerd!
Ik heb Lucht-en Ruimtevaarttechniek gestudeerd aan de TU Delft en naast mijn (top)sport heb ik ook bijna 11 jaar gewerkt als kok in een restaurant.

Als ik nu terugkijk naar wat ik als klein mannetje wilde worden later was dat Chirurg, dan kon ik namelijk op het hoogste niveau mensen helpen met hun gezondheid! Totdat ik erachter kwam wat er allemaal voor nodig was, hoog gemiddelde bij je examenjaar vanwege de loting studie, 12 jaar lang studeren, en heel veel theorie leren, en dat maakte dat ik deze droom in de vriezer had gegooid.

Nu ben ik in een dieptepunt een paar jaar terug waar ik een beetje klem zat in dat ik niet wist wat ik nu wilde doen en dat ik wel wist dat er meer was weggelegd dan studie en een bijbaantje, gaan nadenken over waar ik nou echt energie van krijg en waar mijn passie ligt!

Ik ben toen goed na gaan denken wat ik wilde en waar ik me goed bij voelde, waarmee ik mijn tijd en energie het liefste aan besteed en alsof het zo moest zijn ben ik met een aantal mensen in contact gekomen die met het Active Lifestyle Club concept werkten!
Dit paste precies bij alles wat ik van kinds af aan al wilde maar nooit wist hoe.
Ik ben zelf ontzettend enthousiast gaan werken aan het verbeteren en optimaliseren van mijn huidige levensstijl op het gebied van sport, voeding en mindset/gedrag! En dit is nu wat ik jullie ook wil laten meemaken!
Hier is echt een wereld voor me open gegaan! En dat begon allemaal bij een gesprek via Instagram!

Roxanne

Bourgondische gezelligheid, schaamteloos genieten en vooral doen waar je vrolijk van wordt zijn begrippen waar ik mijzelf heel erg mee identificeer!
Ik ben altijd al spontaan geweest, lekker uitbundig en ik houd ervan om mensen vrolijker te maken. Dit heb ik vanaf mijn 15e gedaan vanuit de horeca wat voor mij toendertijd een perfecte plek was om mijn passie van eten te combineren met mijn passie voor het helpen van andere mensen.  Nu is de horeca een hele gezellige omgeving, maar heel goed voor mijn persoonlijke gewoontes was het niet bepaald. Bourgondisch is niks vergeleken met horeca-bourgondisch en dat liet de spiegel ook steeds duidelijker merken! Ik zat gewoon niet lekker meer in mijn vel. Toen de wereld voor ons allemaal veranderden (quarantaine maart 2020) ben ik zelf aan de slag gegaan met gezondere gewoontes oppakken en heb uiteindelijk ook een coach in de armen genomen om mij hier definitief bij te helpen en eens niet terug te vallen in oude gewoontes door onhaalbare en onrealistische veranderingen teweeg te willen brengen.  Wat ik toen voor mijzelf heb gecreëerd en wat ik nu met trots creëer met individuen door heel Nederland is een levensstijl die past bij mij. Ik houd van een heerlijke bourgondische levenstijl maar dan in een gezonder en fitter jasje. ; )  Wat ik heb neergezet is een manier waarin ik kan genieten, mega veel energie heb, heerlijk eet, geniet van het leven, mijn vrienden, eetfeestjes en volop steeds meer gezonde gewoontes creëer omdat ik mij daarbij goed voel. Hiermee voel ik mij krachtig en geweldig en iedereen die hier ook zijn of haar eigen weg in vind met de juiste ondersteuning kan dat ook!