Skip to content

Reviews

Graag willen we jou inspireren met een aantal mooie resultaten en veranderingen die zijn behaald bij ons!

Mike
Mike
Lees verder
In februari 2021 ben ik begonnen met de strak-en-fit-challenge. Dit heb ik gedaan om naar de beste versie van mezelf te werken. Ik heb gefocust op dat waar ik invloed op heb, en dat is mezelf. Een goed dagelijks patroon met keuzes en afwegingen die je maakt is uiteindelijk wat het resultaat gaat opleveren. Hieruit kan ik wel stellen dat het geen korte termijn weg is, maar een langdurige reis. Voordat ik aan deze challenge begon kon ik genoeg excuses verzinnen om niet te beginnen. Uiteindelijk heb ik toch besloten om mezelf daar overheen te zetten en er keihard voor te gaan. Als ik nu terugkijk naar het begin, ben ik maar al te blij dat ik toen gestart ben. - Elke keuze die ik maakte was er 1 dichterbij mijn doel. - Elke herhaling die ik deed was er 1 dichterbij mijn doel. - Elke stap die ik zette was er 1 dichterbij mijn doel. - Elke maaltijd die ik maakte was er 1 dichterbij mijn doel. In mijn traject voelde ik me energiek, fit en gemotiveerd. Alle buiten sportmomenten in de regen, wind of sneeuw waren het meer dan waard. Ik heb nu mijn snelste tijd neergezet op de 21km run, mijn kracht uithoudingsvermogen is mega vooruit gegaan en daarbij heb ik het shape bereikt dat ik wilde. Daarnaast heb ik een nog gezondere levensstijl aangeleerd, wat ik meeneem. Dit zijn resultaten waar je de rest van je leven wat aan hebt”
Jelle
Jelle
Lees verder
“Begin 2021 ben ik bij Jeffrey op fitcheck geweest via een oud-collega van mij. Ik was ondanks mijn baan in de horeca als kok werken op zoek naar het verbeteren van mijn gewoontes! En of dat gelukt is! Direct vanaf het begin heb ik echt gekeken naar wat er wel kon ondanks de uitdagingen op het werk van onregelmatige uren en ook niet per se mogelijkheden om op vaste tijden te eten! Toch samen gekeken naar hoe structuur aan te brengen gezondere keuze te maken en te kijken naar de uitdagingen om dat vast te houden! Ik ben echt versteld door wat voor een verandering dit in mijn leven in een hele korte tijd heeft opgeleverd! Wat een bizar verschil!” April gestart, nu 14kg verloren, 6,4% gezakt in vetpercentage, 15 cm buikomvang verloren and still counting!
Eline
Eline
Lees verder
“In 2020 ben ik gestart met mijn traject om mij energieker en vooral zelfverzekerder te voelen. Ik heb jarenlang veel geschommeld met mijn gewicht en ik wist simpelweg niet wat er echt voor nodig was om mij weer goed te voelen en vooral mijn lichaam in balans te krijgen. Dit resulteerde in weinig eten en de dingen die ik at waren nou niet bepaald ‘gezond’. Ik was mij niet bewust waar goede voedingsstoffen echt voor dienden en constant was ik onzeker. Tijdens mijn traject heb ik echt geleerd om van mijn lichaam te houden en daarnaast te leren wat goede voedingsstoffen doen voor mijn lijf. Vanaf de eerste week had ik al energie x10 en ik hoefde eindelijk geen powernaps meer te doen in de middag. In 90 dagen ben ik 10 kilo verloren. Nooit had ik kunnen dromen dat ik tot dit in staat zou zijn. Ik voel mij weer zelfverzekerd en ben ontzettend trots dat ik al deze kennis nu ook met anderen kan delen."
Kelly
Kelly
Lees verder
“Heel mijn leven heb ik al zitten stoeien met mijn gewicht, zelfs zo erg dat ik bijna opgegeven had om er ooit nog iets aan te kunnen veranderen. Begin 2019 kwam ik perfect fit coaching tegen en besloot om op gesprek te komen. Ik merkte hier dat dit iets heel anders was dan ik tot nu toe geprobeerd had. Er werd echt geluisterd en niet een of ander standaard schema gegeven zonder persoonlijke ondersteuning. Ik ben een traject gestart en heb eindelijk een manier gevonden hoe ik mijn gezondheid in controle kan krijgen, ik heb geleerd hoe ik voor de rest van mijn leven lekker en zelfverzekerder in mijn vel kan zitten! En niet alleen dit, maar tijdens mijn traject ben ik ook nog eens 5,5 kilo afgeslankt, 11 buik centimeters kwijt geraakt, van 41,7 naar 34,6% vetpercentage gegaan en heb nu ontzettend veel energie!”
Previous
Next