Skip to content

Business coach

Wij zijn allebei met onze eigen ervaring gestart. Zoeken naar de kleine veranderingen die als we die consistent doen, een gewoonte worden!  Deze veranderingen hebben geholpen met onze ambities in gezondheid, in hoe we ons voelen en hoe fit en energiek we onze dagen doorkomen! Wat er voor heeft gezorgd dat we dit wilde delen en laten ervaren aan iedereen om ons heen! 

Toen ons eigen resultaat in onze omgeving opgemerkt werd zijn we super enthousiast aan de slag gegaan om hier andere mensen mee te helpen en zijn we “Perfect Fit Coaching” gestart! 

Omdat we zelf zoveel gave dingen gingen leren door met ons bedrijf te beginnen als lifestyle coach, zijn we gaan kijken hoe we alles wat wij hebben geleerd in dit proces kunnen doorgeven aan andere mensen die onze passie delen in het helpen van andere mensen met dezelfde aandachtspunten die wij hanteren. Dus voeding, beweging, mindset en omgeving! 

Wij vinden dat we elkaar moeten helpen, zeker in de huidige wereld, en dat doen wij dus ook graag als business coach om jou te helpen. Door jou te leren groeien met je eigen bedrijf of door samenwerkingen aan te gaan met bestaande bedrijven. 

Wanneer je jezelf kan vinden in ons verhaal en je zou willen weten hoe ook jíj je eigen bedrijf kan starten willen we graag met je in gesprek om naar jouw ambities te kijken en te zien of we samen iets moois kunnen creëren!