Skip to content

‘A life will only be great when there are more people involved in it’

Fitplan

Als lifestyle coach is het eerste wat we doen inzicht creëren in je huidige levensstijl en eetgewoonten. Dit doen we met een intake waarin je met een van ons samen zit en hebben we het over jou, waar je nu staat, wat je fysieke gezondheid momenteel is en wat jouw doelen en motivaties zijn om naar die doelen toe te gaan! 

Wij geloven dat wanneer je iets wilt, je dit kan bereiken. 100%!  Dit betekent wel dat je ook 100% moet willen geven om daar te komen. En daarom is het belangrijk om te kijken naar 4 pilaren die een goede fundering geven voor een levensstijl die perfect bij jou past. 

1. Voeding

80/20/100 is volgens ons de ‘magic formula’. 80% gebalanceerd, 20% minder gezond maar altijd 100% lekker en genieten . Roxanne zegt altijd ‘als het niet lekker is en wanneer je er ook niet van geniet, dan kan je beter stoppen want dan doe je het uiteindelijk toch niet’. En hier leef ik ook bij. We kijken naar jouw voedingsgewoonten momenteel en werken vanaf daar naar een ideale situatie die past bij de doelen die jij wilt bereiken!

2. Beweging

Vaak denken we bij sporten en bewegen snel aan de sportschool, urenlange cardio en zware zweetsessies. Maar niks is minder waar! Net als met het eten kijken we naar waar jij op dit moment staat, waar je naartoe wilt gaan en hoe we daar met realistische en duurzame progressie naartoe kunnen werken. 

tyler-nix-Y1drF0Y3Oe0-unsplash
Mindset

3. Mindset

Het is wetenschappelijk aangetoond dat mindset een belangrijke rol speelt in de kwaliteit van ons leven en onze gezondheid! Door je eigen mindset te begrijpen, aan te passen en te veranderen kun je jouw gezondheid drastisch verbeteren, stress verminderen en veerkrachtiger worden tegen de uitdagingen van het leven. Mindset is een cruciaal onderdeel in coaching en zal een groot deel van onze aandacht krijgen tijdens jouw traject!

4. Omgeving

De belangrijkste, maar helaas de meest ondergeschoven, factor die bepaald of jij een betere kwaliteit van leven voor jezelf gaat kunnen onderhouden is jouw omgeving!
De mensen waar we mee omgaan zijn de grootste invloed op jouw gedrag, houding en resultaat! Jim Rohn zei het al jaren “You are the average of the five people you spend the most time with!” Dit wetende is het super waardevol om te kijken naar jouw persoonlijke omgeving, hoe dit jou beïnvloed en wat voor rol zij kunnen spelen in jouw ambities en hoe jij ook een positieve invloed in jouw omgeving kan zijn! 

Omgeving
lifestyle coatch